torsdag 3 juli 2008

Höjdare nr 2!


Skrev ju igår att Project Runway var enda måste-se-programmet just nu men så får jag se att ikväll börjar en ny säsong av Hells Kitchen och det är ju ännu en favorit. Gordon Ramsey är ju kung! Helt otroligt rolig att se på - jag kan inte få nog av honom! Brukar se när han räddar restauranger på väg till konkurs i kanal fem och det är så underhållande!

Men ikväll är det alltså Hells Kitchen:

Hell's KitchenGordon Ramsay är tillbaka med sin fula mun! Han är huvudfigur i den här realityserien där en grupp hoppfulla män och kvinnor får lära sig ett och annat om gastronomi. Den tempramentsfulle stjärnkocken är fast besluten att visa matlagningsnoviserna var köksskåpet ska stå och han spar inte på orden när han kritiserar deras kulinariska prestationer. Frågan är om någon av lärlingarna någonsin kommer att kunna leva upp till Ramsays skyhöga förväntningar.

Visas 3/7 22:00
I detta avsnitt:
Tolv hoppfulla kockar påbörjar sin resa mot det slutgiltiga priset: ett jobb som chefskock på the Green valley Ranch Resort och spa i Henderson, Nevada. Del 1:11

2 kommentarer:

Sanna sa...

Mohahaha fler favoriter!!!! Fast jag har redan sett den säsongen som tv3 börjar sända idag ;0) Men det gör den inte sämre. Gillar båda programserierna med Ramsey!

Malin sa...

Hi hi hi...du har samma bra tv-smak som jag...:)