söndag 16 mars 2008

Hemma igen

Igår kväll kom jag hem igen efter ett kort Stockholmsäventyr. Här bodde jag och mamma, alldeles vid centralstationen:

Rummet var ovanligt rymligt med stora sköna sängar:



En välkomsthälsning:


Inne på hotellet:

På fredagens eftermiddag så sprang vi runt på stan i alla affärerna. Gjorde dock inga direkta inköp - lite tråkigt att det är samma affärer som man har hemma bara. Man kan ju inte gärna komma hem med en topp från HM som man lika gärna kan köpa här nere på stan. När vi gick där i stan så hamnade vi plötsligt i en folkgrupp som stod och spanade upp mot skyn. Vad tittar de efter undrade vi och ställde oss och glanade också som alla andra. Efter några minuter kom Linda Bengtzing ut på en scen rakt ovanför oss och sjöng sitt melodifestivalnummer.

Det var enda kändisspaningen vi såg. På kvällen slappade vi bara på hotellet - vi var rejält trötta efter tågresan och shoppingturen.

På lördagen var det så dags för mötet. Jättetrevligt att träffa alla goa människor! Och ett speciellt tack till Malin och hennes pappa som ställde upp och körde oss! Sålde lite smycken på mötet också vilket var roligt!

Vi ångrade oss att vi inte stannade lite längre när vi ändå var uppe - det är så mycket man vill hinna med men så lite tid. Men vi bestämde oss för att göra om resan en annan gång och då stanna minst två nätter.

Tågresan hem gick bra men tog tid och var ganska tröttsam. Tåget var överfullt och det var ett evigt springande efter platser. Tåg är inget vidare transportmedel, tacka vet jag bil och flyg. Mycket bekvämare och smidigare än dessa skumpiga tåg. Men tåg är ju miljövänligt så man kan ju trösta sig med det!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Tack så mycket. :)

Ni verkar haft det trevligt. :)
Jag tycker det är trevligt att åka tåg.

Hjulia sa...

Tacka vet jag flyg. :-) Kul med lite "kändiskoll"!